Εξυπηρετούμε τις Νοτιοανατολικές περιοχές της Αττικής, από Βάρκιζα έως Σούνιο και Λαύριο.

Συμπληρώνετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και μας την αποστέλλετε συνοδευόμενη με κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες του οικήματος. Η ομάδα μας θα το αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει για την καταλληλότητα και την αποδοτικότητά του

Εφόσον συνεργαστείτε μαζί μας, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του οικήματος σας, ξεκινώντας με την επαγγελματική φωτογράφιση και στη συνέχεια προβάλλοντας το σε πολλαπλές πλατφόρμες (Airbnb, Booking, Expedia) διασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για εσάς.

Υποδεχόμαστε τους ενοικιαστές και είμαστε σε επαφή μαζί τους έως την αναχώρηση τους για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να λύσουμε τυχόν προβλήματα.

Αναλαμβάνουμε τον ιματισμό και προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού μετά από κάθε check-out.

Επίσης παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, εφόσον χρειαστεί, για την σωστή συντήρηση του χώρου.

Εννοείται ότι μπορούμε. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καταχώριση σας και να αυξήσουμε τις κρατήσεις σας. Επιδίωξη μας είναι να έχουν οι επισκέπτες μία αξεπέραστη εμπειρία φιλοξενίας.

Πρέπει να είναι ολόκληρο διαμέρισμα ή μονοκατοικία. Εξυπηρετούμε τις Νοτιοανατολικές περιοχές της Αττικής, από Βάρκιζα έως Σούνιο και Λαύριο.

Απαραίτητες παροχές: Επίπλωση, Θέρμανση, A/C, Ζεστό νερό, Κουζίνα εξοπλισμένη με τα βασικά είδη (σκεύη μαγειρέματος, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα), Ψυγείο, Internet, Τηλεόραση, Πλυντήριο ρούχων, Κουτί πρώτων βοηθειών, Πυροσβεστήρες.

Επιπλέον παροχές: Πρόσβαση σε Αμεα, Ανιχνευτές καπνού, Ιδιωτικό parking, Καλωδιακή τηλεόραση, Μπάρμπεκιου.

Μετά το τέλος κάθε μήνα, ο πελάτης λαμβάνει την οικονομική εκκαθάριση βάσει των κρατήσεων και η πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ή σε λογαριασμό PayPal.

Δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα καθώς είναι αναγκαίο ο πελάτης, για την καλύτερη εξυπηρέτησή του, να μιλάει μόνο με το συνεργάτη που είναι υπεύθυνος για τη διαμονή του.

Καταχωρώντας το οίκημα σε πολλαπλές πλατφόρμες (Airbnb, Booking, Expedia) εξασφαλίζουμε την ποιο διευρυμένη προβολή. Επιπλέον διαμορφώνουμε τις τιμές με βάση συγκεκριμένα κριτήρια για αύξηση των κρατήσεων και της απόδοσης. Σε κάθε περίπτωση, έχει αποδειχθεί ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί εκ των προτέρων έναν ακριβή αριθμό κρατήσεων.
Φυσικά και μπορούμε να διαχειριστούμε τις υπάρχουσες κρατήσεις, κατόπιν συνεννόησης.
Φυσικά και μπορείτε, με την προϋπόθεση ότι οι κρατήσεις θα είναι από 2 διανυκτερεύσεις και άνω. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιλογή των ημερών ελάχιστης διαμονής μπορεί να επιφέρει αύξηση ή μείωση των κρατήσεων. Η ομάδα μας σε κάθε περίπτωση θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει ανάλογα.
Στόχος είναι η γρήγορη ανάρτηση και προώθηση του σπιτιού σας, 10-15 ημέρες από την έναρξη της συνεργασίας μας.
Φυσικά και μπορείτε να δηλώσετε την κατώτατη τιμή ενοικίασης. Η ομάδα μας με βάση την εμπειρία και το σχεδιασμό θα διαμορφώνει αντίστοιχα τις τιμές για την μεγαλύτερη πληρότητα και απόδοση του σπιτιού.
Ελέγχουμε πάντα τα σπίτια μετά την αναχώρηση των επισκεπτών για πιθανές ζημιές ή απώλειες, αποστέλλοντας φωτογραφίες στους ιδιοκτήτες. Σε περίπτωση αξιώσεων, αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες συνεννοήσεις και προσπαθούμε να λάβουμε αποζημίωση, σύμφωνα πάντα με τους σχετικούς όρους κάθε πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση και για προληπτικούς λόγους, θα σας συμβουλεύαμε, πριν διαθέσετε το σπίτι, να απομακρύνετε τα είδη μεγάλης αξίας.
Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση software, το οποίο σας ενημερώνει για τις υπάρχουσες κρατήσεις. Χρησιμοποιώντας αυτή και μόνο την εφαρμογή, μπορείτε να δεσμεύετε τις ημέρες που επιθυμείτε για προσωπική σας χρήση και με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις.
Φυσικά και μπορείτε. Οι όποιες υποδείξεις σας θα συμπεριληφθούν στην πολιτική ενοικίασης του καταλύματος, έτσι ώστε να είναι ενήμεροι οι ενοικιαστές. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την εφαρμογή αυτών των κανόνων.
Η ασφάλιση είναι προαιρετική, αλλά προτείνουμε να υπάρχει, γιατί εξασφαλίζει την ασφάλεια του καταλύματος και των ενοικιαστών. Η εταιρία μας συνεργάζεται με ιδιωτικό ασφαλιστικό φορέα, που θα σας παρέχει συμβουλές για τα κατάλληλα προγράμματα που θα διασφαλίσουν το οίκημα σας αλλά και την ασφάλεια των ενοικιαστών.
Αποστέλλετε μία ειδοποίηση μέσω email δύο μήνες νωρίτερα, ώστε να σταματήσουμε τις κρατήσεις. Σας ενημερώνουμε ότι μελλοντικές επιβεβαιωμένες κρατήσεις δεν δύναται να ακυρωθούν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωσή τους, από πλευράς μας θα γίνει προσπάθεια εύρεσης άλλου καταλύματος για την εξυπηρέτηση των ενοικιαστών. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει ή να τους εξυπηρετήσετε ή να τους αποζημιώσετε.